طرز تهیه برگر گیاهی

همه ما عاشق برگریم و خوردنشو دوس داریم ولی اکثرن برگرا با گوشت پخته میشه بد نیس که گیاهیشو هم امتحان کنیم مخصوصن افرادی که گیاه خوار هستند.

مواد لازم

یک و نیم لیوان عدس پخته و کاملا آب گرفته
یک لیوان سویای خیس خورده ( در آبجوش یا شیر! )
یک پیاز کوچک
یک عدد تخم مرغ
یک تا یک و نیم قاشق پودر نون
یک ق سس سالسا ( سس آماده/ سس گوجه یا حتی رب)
دو حبه سیر ( یا نصف قاشق پودر سیر)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

زنجفیل و دارچین کمی

 

طرز تهیه

همه مواد رو داخل غذاساز بریزید.
مواد باید تو دست کامل فرم بگیره. به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید و شبیه برگر فرم بدید. دستتون رو کامل چرب یا با فرچه رو برگر ها رو روغن یا روغن زیتون بزنید. توی سینی فر ( یا روی فویل) بچینید و حدود سی تا چهل دقیقه در فر داغ 180 بپزید.
اگه دوست دارید برشته بشه باز یکی دوبار در این زمان چربش کنید. بعد هم با احتیاط برگردونید و روی نون بگذارید. قطعا میشه تو ماهیتابه هم سرخ کرد. اما ممکنه اینقدر خوشگل و تپل باقی نمونه. و مثل یه کوکو خوشمزه بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *