طرز تهیه مرصع پلو

مرصع پلو نوعی غذای شیرازی است که با مرغ پخته شده و طعم بی نظیری داره اگر میخواهید این غذا لذیذ رو یاد بگیرید باما همراه باشید.

 

مواد لازم

برنج 4پیمانه
سینه مرغ یک عدد
کشمش 3 قاشق سوپ خوری
زرشک 2 قاشق سوپ خوری
خلال بادام 2 قاشق سوپ خوری
خلال پسته 2 قاشق سوپ خوری
خلا ل پوست پرتقال 3 قاشق سوپ خوری
پیاز دوعدد
شکر 2 قاشق سوپ خوری
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن ریش یش میکنیم.یا میتونید از فیله مرغ استفاده کرده وحلزونی شکل کنید .به خاطر اینکه شیک تر بشه
در ظرفی مناسب برنج را آبکش کرده و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ کرده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم ..سعی کنید یکی دوساعت قبل داخل کمی گلاب بخیسونیدشون تا خوش عطر وخوشمزه تر بشن .من کشمش نریختم.
خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تکرار میکنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس آن را داخل آب سرد قرار میدهیم و حدود ۲ ساعت صبر میکنیم و ان را با شکر و زعفران در روغن سرخ میکنیم .
وقتی برنج دم کشید مقداریش رو زعفرانی کنید. در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد تزیین میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *