طرز تهیه گمجی کباب (غذای گیلانی)

 

گمجی کباب یه غذای شمالیه و به دلیل داشتن رب انار و گردو شباهت زیادی به خورش فسنجون داره ولی بنظر من از فسنجونم خوشمزه تره . بهتون پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید.

 

مواد لازم

گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) يك پيمانه
پياز خلالي‌شده نصف پيمانه
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
رب انار دو قاشق غذاخوري
آب انار دو قاشق غذاخوري
آب نصف پيمانه

 

طرز تهیه

ابتدا گوشت‌ها را مربعي شكل خرد كنيد سپس گردو ساييده شده و سبزي خردشده را به همراه پياز، رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب انار به گوشت اضافه كنيد و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه يا گمج (ديگ گِلي مخصوص استان گيلان) بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.
این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌كنند.
برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه می‌كنند.
این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *