دلمه مجلسی

مواد لازم

برنج 2 پیمیاینه

آب یک پیمانه

گوشت 200 گرم

پیاز یک عدد متوسط

سبزی معطر 4 قاشق غ خ

شوید خشک 2 قاشق غ خ

رب 1 قاشق غ خ

کشمش 4 قاشق

نمک و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

سرکه 4 قاشق

باقالی نصف پیمانه

لپه 1/3 پیمانه

دستو تهیه

 

دو پیمانه برنج رو با یک پیمانه آب نیم پز کنید

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه دونه پیاز متوسط نگینی سرخ کنید

 سبزی معطر خورد شده و شوید خشک و رب و کشمش و نمک و زردچوبه ودارچین بهش اضافه کنید و کمی تفت دهید.

زیرشو خاموش کنید و  سرکه را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

باقالی و لپه رو هم جدا نیم پز کنید.

همه مواد موجود رو با هم مخلوط کنید.

کف ظرف رو کمی چرب کنید تا برگها به آن نچسبد.

برگ های انگور رو کف و دیواره قابلمه بچینیدو مواد رو تو قابلمه بریزید.

ته استکان اب روی مواد بریزید و یک لایه از برگهارو هم روی مواد بچینید که کاملن پوشیده بشه و دقیقن مثل برنج دم بزارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *