فالوده خونگی

فالوده یکی از دسر های دوست داشتنی و خوشمزه ایرانی هست که مخصوصن تو تابستون خیلی میچسبه و طرز تهیش هم در منزل کار چندان سختی نیست با مطالعه این بخش میتونید طرز تهیه این بستنی خوشمزه تابستونی رو یاد بگیرید.

 

مواد مورد نیاز شربت

آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق

 

طرز تهیه

آب و شکر رو میزاریم‌ رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین

نکته:در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *